Main Content

Ivan Perišič: Ofenzívna alternatíva pre Manchester United

streda, 18. júl 2018 09:30 | Autor: Jakub Vaverka

Ivan Perišič
Ivan Perišič | zdroj: TASR

Ivan Perišič dal o sebe v dobrom svetle vedieť na majstrovstvách sveta 2018 v Rusku a interes o jeho služby sa ihneď zdvihol. V hľadáčiku ho vraj má hlavne Manchester United.

Ivan Perišič sa vďaka svojim výkonom na majstrovstvách sveta v Rusku ocitol medzi najžiadanejšími hráčmi na prestupovom trhu. Tento Chorvát je hráčom talianskeho Interu Miláno, ktorý sa po rokoch kvalifikoval do Ligy majstrov, preto sa k prestupu inam príliš nehrnie. Všetko je vec dobrej ponuky.

Blízko k získaniu tohto hráča bol počas minulého leta Manchester United, ale tréner José Mourinho sa nakoniec rozhodol mu nedať šancu. Prešiel rok a situácia by mohla byť odlišná. Aj Portugalčan si totiž všimol, že Perišič je vysokokvalitný ofenzívny univerzál.

„Chcel som Ivana Perišiča. Prestúpil z Chorvátska do Borussie Dortmund, následne do Wolfsburgu, potom do Interu. Neviem, prečo neprestúpil do Manchestru United. Ja som chcel, aby sa tak stalo,“ priniesol „Mouve“ slová ruský plátok Russia Today.

Kde je pravda, je momentálne otázna, ale médiá píšu, že Red Devils sú v hre o Perišičove služby opäť. Manchestru chýbal v minulom ročníku hráč, ktorý by to vedel v ofenzíve zobrať na seba, zmeniť rytmus zápasu. Perišič má 29 rokov a je zrejme na vrchole svojich síl. Ak sa United naskytne šanca získať ho, tento raz by váhať nemali.