Main Content

Tottenham Hotspur je pripravený predať sedem futbalistov

streda, 18. júl 2018 09:18 | Autor: Jakub Vaverka

Futbalisti Tottenham Hotspur
Futbalisti Tottenham Hotspur | zdroj: TASR

Tottenham Hotspur má za sebou veľmi dobrú sezónu, ale Spurs chcú v nasledujúcom ročníku rúbať ešte vyššie. Aby však Kohúti mohli seriózne bojovať o majstrovský titul, musia si v kádri urobiť poriadok. Tréner Mauricio Pochettino je pripravený na veľké letné pripravovanie.

Argentínsky lodivod má v úmysle predať toto leto až sedem futbalistov, ktorí sú súčasťou prvého tímu. Tieto informácie priniesol anglický denník Evening Standard. Pochettino ráta s predajom Belgičana Tobyho Alderweirelda, ktorý sa síce ukázal na MS 2018 v Rusku v dobrom svetle, ale nemá s koučom práve ideálny vzťah.

Veľký interes na prestupovom trhu je aj o Mousu Dembélého, ktorý by mohol zamieriť do talianskej Serie A. Záujemcov o služby týchto dvoch hráčov má byť hneď viacero. V Londýne vraj skončí aj anglický reprezentant Danny Rose. Naposledy sa písalo, že Rosea chce zlanáriť francúzsky šampión Paríž Saint-Germain.

„Medzi odchodmi by mali byť aj útočníci Vincent Janssen a Fernando Llorente, ktorí nepresvedčili, pričom Tottenham Hotspur podľa dostupných správ opustia aj Georges – Kevin N´koudou a Marcus Edwards, ktorí sa len nedávno vrátili z hosťovania,“ informujú britskí novinári.

Toto leto nebude v Tottenhame len o odchodoch, je hneď niekoľko futbalistov, ktorí by mohli Kohútov posilniť. Napríklad, v hľadáčiku účastníka Ligy majstrov sa majú nachádzať Anthony Martial z Manchestru United a čerstvý majster sveta Benjamin Pavard z VFB Stuttgart.