Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (18.7.): Pavard do Tottenhamu, Alisson do Chelsea, Zidane a Juve?

streda, 18. júl 2018 08:55 | Autor: Jakub Vaverka

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea favoritom

Mirror píše, že londýnska Chelsea je pripravená liverpoolskemu FC vyfúknuť brazílskeho brankára Alissona. Alisson je na odchode z AS Rím, ale momentálne nie je isté, v ktorom klube bude pôsobiť v nasledujúcom ročníku.

Courtois za 35M

Španielsky denník Marca informuje, že belgický brankár Thibaut Courtois by mal odísť do Realu Madrid za 35 miliónov eur. Londýnska Chelsea je ochotná predať svoju brankársku jednotku, o prestupe Edena Hazarda ale vedenie Modrých odmieta diskutovať.

Spurs chcú Pavarda

Tottenham Hotspur by veľmi rád získal francúzskeho majstra sveta Benjamina Pavarda, ktorý sa vo veľmi dobrom svetle ukázal na MS 2018 v Rusku. Pavard je aktuálne hráčom Stuttgartu, ale podľa zdroja menom TEAMtalk by vraj mohol toto leto zmeniť dres.

Zidane do Juventusu?

Zinedine Zidane, ktorý iba nedávno skončil na lavičke Realu Madrid, by vraj mohol zamieriť do Juventusu Turín, kde by sa mal stať novým športovým riaditeľom. Informácie priniesol zdroj, ktorý sa volá Libertad Digital.

Rýchle správy:

EVERTON: Everton je blízko k získaniu Malcoma z Bordeaux. (Sky Sports News)

CSKA: CSKA Moskva poprel, že sa dohodol s Chelsea na prestupe Golovina. (Goal.com)

CHELSEA: Chelsea má šancu získať brankára Petra Čecha z Arsenalu. (Daily Mail)

CHELSEA: Obranca Gary Cahill je pripravený opustiť Chelsea. (Evening Standard)

AC MILÁNO: Antonio Conte by sa mohol stať trénerom AC Miláno. (Sport Mediaset)