Main Content

Nástupca Iniestu je známy: Mal by ním byť N´Golo Kanté z Chelsea

nedeľa, 15. júl 2018 08:50 | Autor: Jakub Vaverka

N´Golo Kanté
N´Golo Kanté | zdroj: TASR

Barcelona vytrvalo hľadá vhodnú náhradu za španielsku legendu Andrésa Iniestu. Vyzerá to tak, že predstavitelia katalánskeho giganta našli hráča, ktorý by mohol pokračovať v práci Dona Andrésa.

Barcelona nedávno získala Brazílčana Arthura a k dispozícii do stredu poľa má napríklad aj hviezdneho Coutinha, ale katalánsky gigant pokračuje v hľadaní futbalistu, ktorý by sa mohol stať nástupcom Andrésa Iniestu v stredovej formácii Blaugranas.

Mohol by ním byť N´Golo Kanté  z londýnskej Chelsea. Francúzsky reprezentant, ktorý predvádza fantastické výkony v anglickej Premier League a aj na majstrovstvách sveta má niekoľko zaujímavých ponúk. Najkonkrétnejší záujem ale má mať Barcelona.

„Barcelona je pripravená ponúknuť Chelsea nemalý finančný balík a k tomu portugalského reprezentanta Andrého Gomesa,“ informovali novinári zo Sky Italy. Nedávno sa o skvelého Kantého zaujímal aj Paríž Saint-Germain, ktorý mal núkať Modrým 90 miliónov libier.

„Barcelona si získanie Kantého stanovila ako hlavný letný cieľ. Tento hráč má hodnotu okolo 200 miliónov eur. Je to jeden z najlepších záložníkov na svete,“ tvrdia zahraniční novinári. Ak Chelsea toto leto opustí Hazard, je málo pravdepodobné, že Modrí pustia preč aj ďalšiu svoju hviezdu.