Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (15.7.): Bale, Jorginho, Hazard, Bonucci či Kovačič

nedeľa, 15. júl 2018 08:33 | Autor: Jakub Vaverka

Leonardo Bonucci a Gianluigi Donnarumma
Leonardo Bonucci a Gianluigi Donnarumma | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard je jednoznačný

Eden Hazard po zisku bronzovej medaile na MS 2018 v Rusku s Belgickom prehlásil, že po šiestich rokoch nastal čas, aby sa z londýnskej Chelsea posunul ďalej. Taktiež povedal, že každý vie, ktorý klub je jeho preferovaným. Ak sa teda Real Madrid začne o tohto Belgičana reálne zaujímať, Eden Hazard opustí The Blues.

Dvojitý prestup Chelsea

Londýnska Chelsea včera oficiálne oznámila získanie talianskeho trénera Maurizia Sarriho, ktorý na lavičke Modrých nahradil Antonia Conteho. Modrí taktiež potvrdili príchod stredopoliara Jorginha z SSC Neapol, ktorý bol jednou nohou v Manchestri City.

Bale sa rozhodne

Denník Mirror píše, že waleský reprezentant Gareth Bale sa ohľadom svojej budúcnosti v Reale Madrid definitívne rozhodne počas nasledujúceho týždňa. Stále nie je isté, či Walesan bude v madridskom veľkoklube pokračovať aj naďalej.

Ofenzívne plány The Blues

Mirror informuje, že nový tréner Chelsea Maurizio Sarri má v pláne predať útočníka Alvara Moratu a zakončovateľa Oliviera Girouda. Dôvodom je fakt, že by rád priviedol Gonzala Higuaína z talianskeho Juventusu Turín.

MANCHESTER UNITED: Manchester United by rád získal Leonarda Bonucciho z AC Miláno. (Daily Express)

REAL MADRID: Ak má Mateo Kovačič opustiť Real Madrid, záujemcovia o jeho služby si musia pripraviť 80 miliónov libier. (Daily Star)

NEAPOL: SSC Neapol nepredá obrancu Kalidoua Koulibalyho za menej ako 80 miliónov libier. (Mirror)

TOTTENHAM: Tottenham Hotspur by rád získal Benjamina Pavarda zo Stuttgartu. (Mirror)