Main Content

Paríž Saint-Germain našiel spôsob, ako si udržať Neymara

piatok, 13. júl 2018 12:56 | Autor: Timotej Gašper

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Podľa mediálnych informácií je francúzsky majster pripravený vykonať odvážny krok na to, aby si v lete s istotou udržal brazílsku hviezdu.

Plátok TheSun.uk informoval, že predstavitelia parížskeho celku sa obávajú letnej straty ich najväčšej nielen mediálnej ikony, Neymara. Brazílčan prišiel do Parku Princov len v lete 2017 za rekordných 222 miliónov eur, no vraj nie je pod Eiffelovou vežou spokojný a plánuje ďalší veľký prestup. V tom mu však chce zabrániť arabské vedenie klubu, ktoré má podľa dostupných informácií predostrieť brazílskemu krídlu vylepšenú zmluvu, ktorá mu týždenne prinesie nepredstaviteľných 850 000 eur.

Cifra, z ktorej sa až zatočí hlava, je pravdepodobne jediným lákadlom, ktoré môže Paríž Neymarovi ponúknuť. Píše sa najmä o záujem Realu Madrid a Barcelony, pričom v Reale ostalo miesto pre novú ofenzívnu superhviezdu a Barcelona by mohla ponúknuť rovnaký plat, aký ma aj samotný Lionel Messi (500 000 eur /týždeň).

Bude teda veľmi zaujímavé sledovať, ako sa vyvinie Neymarova situácia. Možno príde veľký prestup, no možno brazílsky "herec" prinúti svojim správaním vedenie PSG k šialenému kroku - zmluve s už spomínaným astronomickým zárobkom.