Main Content

Ďalšia strata pre Real? Manchester United je blízko Balea!

piatok, 13. júl 2018 12:30 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

V uplynulých dňoch sa hovorilo predovšetkým o odchode Cristiana Ronalda z Realu Madrid do Juventusu Turín. Vyzerá to ale tak, že Biely Balet možno toto leto príde aj o ďalšiu svoju veľkú hviezdu.

Iba pred pár dňami definitívne opustil Real Madrid hviezdny Cristiano Ronaldo a úradujúci víťaz Ligy majstrov môže čeliť ďalšej nepríjemnej prestupovej záležitosti. Veľmi blízko získaniu waleského bombardéra Garetha Balea je vraj anglický celok Manchester United.

„Manchester United je v pokročilých rokovaniach s Realom Madrid o možnom odchode Garetha Balea. Anglický klub verí, že sa mu podarí waleského reprezentanta presvedčiť k prestupu už čoskoro,“ informuje britský regionálny plátok Manchester Evening News.

Baleov odchod sa javil byť nepravdepodobný, pretože sa objavovali správy, že prezident Bieleho Baletu Florentino Perez chce po Zidaneovom a Ronaldovom odchode vybudovať nový Real práve okolo bývalého hráča Tottenhamu Hotspur.

Nakoniec ale môže byť všetko inak, Manchester United chce využiť turbulentné obdobie, ktorým si Los Blancos prechádzajú. „Rokovania medzi oboma klubmi prebiehajú dobre,“ píše sa v oficiálnom znení článku. Merengues by mohli na Baleovi zarobiť približne 100 miliónov eur.