Main Content

Vysielanie DIGI Sport nabité ostrovným futbalom

štvrtok, 12. júl 2018 10:46 | Autor: Sport7 sk

Digi Sport logo
Digi Sport logo | zdroj: © TASR

DIGI Sport, to je ostrovný futbal. A ostrovný futbal, to už je na DIGI Sport nielen anglická Premier League a Championship a škótska Premiership, ale už aj najstaršia pohárová súťaž sveta. 

Úplnou novinkou vo vysielaní DIGI Sport je totiž od novej sezóny FA Cup, ktorý píše svoju tradíciu už od novembra 1871. A vyšpičkované súboje medzi tímami z nižších súťaží s úplnou špičkou futbalu na ostrovoch, ktoré majú neuveriteľné grády, vám budeme prinášať až do roku 2021!

Úplne prvým víťazom tohto pohára boli Wanderers z Londýna, no najúspešnejším klubom histórie je s 13 titulmi Arsenal v tesnom závese s Manchestrom United, ktorý sa z trofeje tešil 12-krát. Na delenej tretej priečke sú Chelsea FC a Tottenham Hotspur, ktorých hráči zdvíhali pohár nad hlavu osemkrát a na piatej Liverpool a Aston Villa, ktorým sa to podarilo sedemkrát. 

"FA Cup, ako najstaršia pohárová súťaž na svete, je tou tradičnou čerešničkou na torte, ktorá skompletizuje fantastickú ostrovnú futbalovú ponuku u nás," povedal k novej akvizícii generálny riaditeľ DIGI Slovakia Marcel Šatanek.
 

Štartujeme vo veľkom

Novú sezónu navyše odpálime naozaj vo veľkom. Veľkým štúdiom a veľkým súbojom medzi víťazom Premier League a FA Cupu s názvom FA Community Shield, o ktorý tímy súperia už od roku 1908. V tohtoročnom sa už 5. augusta vo Wembley proti sebe postavia Manchester City a Chelsea FC. 

"Získali sme exkluzívne práva na najkvalitnejší anglický pohár spolu so zápasom Community Shield, ktorý odštartuje futbalovú sezónu na ostrovoch," prezradil výkonný riaditeľ DIGI CZ Vladimír Rusnák. 

Podčiarknuté, sčítané - Premier League, Championship, škótska Premiership a FA Cup - ponuka ostrovného futbalu na DIGI Sport bude mimoriadne bohatá.  

A nezabudnite, už o týždeň v stredu 18. júla o 13:00 máme pre vás pripravené ďalšie informácie o našom vysielaní v nasledujúcej sezóne! Buďte v obraze, sledujte náš web a facebook. 

Nalaďte sa na šport, nalaďte sa na DIGI Sport