Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (10.7.): Hazard do Realu Madrid, Kovačič do Manchestru City?

utorok, 10. júl 2018 09:40 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kovačič do Manchestru City?

Vzhľadom na to, že sa Manchestru City dlhodobo nedarí dotiahnuť prestup stredopoliara Jorginha z SSC Neapol, denník Daily Mirror tvrdí, že Sky Blues zabojujú o chorvátskeho reprezentanta Matea Kovačiča. Kovačič je údajne naklonený odchodu z Realu Madrid, pretože nedostáva toľko príležitostí, ako by si prial.

Chelsea získa Jorginha

Naopak, novým favoritom na získanie ospevovaného záložníka Jorginha je londýnska Chelsea, ktorá je podľa denníka Tuttosport pripravená preplatiť úradujúceho anglického majstra. SSC Neapol, ktorému Jorginho patrí, chce na jeho odchode zarobiť čo najviac.

Hazard sa ponúka

Eden Hazard sa zas a znova ponúka Realu Madrid. Denník Marca priniesol slová hviezdy Chelsea FC, v ktorých belgický reprezentant prehlásil, že hrať za Biely Balet je špeciálne, bez ohľadu na to, či je jeho trénerom Zinedine Zidane alebo niekto iný. Odchod Hazarda zo Stamford Bridge vyzerá byť na spadnutie.

48 hodín na CR7

Sky Sports News informujú, že Juventus Turín vyrieši príchod Cristiana Ronalda do 48 hodín. Pôvodne malá byť celá vec dotiahnutá už koncom víkendu, ale Real Madrid podľa najnovších správ príde o svoju najväčšiu hviezdu dnes alebo zajtra.

Rýchle správy:

TOTTENHAM: Tottenham zabojuje počas tohto leta o Brazílčana Malcoma z Bordeaux. (Le 10 Sport)

DORTMUND: Borussia Dortmund si brúsi zuby na Wilfrieda Zahu z Crystal Palace. (The Sun)

BARCELONA: Barcelona za Arthura z Gremia zaplatila 40 miliónov eur. (Goal.com)

REAL MADRID: Marco Asensio počas tohto leta neopustí Real Madrid. (Goal.com)

SSC NEAPOL: Neapol sleduje kvalitných obrancov – Darmiana z Manchestru United a Vršaljka z Atlética Madrid. (Gianluca Di Marzio)