Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (9.7.): Mané o Reale, Luiz a Porto?

pondelok, 9. júl 2018 08:32 | Autor: Jakub Vaverka

Sadio Mané
Sadio Mané | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Yarmolenkov koniec v BVB?

Anglická televízia Sky Sports informuje, že odchod Andryia Yarmolenka z nemeckej Borussie Dortmund bude čoskoro hotovou vecou. O skúseného ukrajinského reprezentanta má veľký záujem londýnsky West Ham United.

Fekir ostane v OL

Nabil Fekir by mal podľa informácií RMC Sport ostať vo francúzskom Olympiqueu Lyon aj v nasledujúcej sezóne. Fekir bol spájaný s Realom Madrid a predovšetkým s Liverpoolom, ale podľa všetkého ho uvidíme ešte aspoň rok v Ligue 1.

Mané sa vyjadril k Realu

„Real Madrid je skvelý tím, ale ja sa sústreďujem len na moje mužstvo, ktorým je Liverpool,“ komentoval prestupové špekulácie spojené so svojou osobou Sadio Mané. Hviezda senegalskej reprezentácie sa teší na nový ročník v drese The Reds a na odchod inam nemyslí. Hráčove slová priniesol portál Goal.com.

Luiz sa smeje špekuláciám

Goal.com píše, že keď brazílsky obranca londýnskej Chelsea David Luiz zistil, že ho médiá spájajú s prestupom do FC Porto, len sa zasmial. Luiz je bývalý obranca portugalskej Benficy Lisabon, a teda Drakov z Porta moc nemá v láske. Navyše, hráč je odhodlaný ostať v Londýne.

Rýchle správy:

CHELSEA: Chelsea by mohla na odchode útočníka Alvara Moratu zarobiť 70 miliónov eur. (Goal.com)

CHELSEA: Antonio Conte by mal začať letnú prípravu ako tréner londýnskej Chelsea. (Goal.com)

LAZIO: Real Madrid ide po Sergejovi Milinkovičovi- Savičovi z Lazia Rím. (90min.com)

INTER MILÁNO: Inter Miláno pripravuje novú zmluvu pre Maura Icardiho. (90min.com)