Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (8.7.): Cristiano Ronaldo je nenahraditeľný

nedeľa, 8. júl 2018 10:05 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bitka o Williana

Bulvárny denník The Sun píše, že odchod brazílskeho ofenzívneho záložníka Williana z Chelsea je na spadnutie. Londýnske číslo 22 by malo toto leto zmeniť dres, pričom o Willove služby bojujú FC Barcelona a Manchester United.

Ronaldo je nenahraditeľný

Bývalý prezident Realu Madrid Ramón Calderón si myslí, že Biely Balet čaká náročné obdobie, pretože odchod Cristiana Ronalda bude mať na celý klub veľmi veľký dopad. Calderónove slová prináša Goal.com, tvrdí, že CR7 je pre súčasný Biely Balet nenahraditeľný.

Everton chce švédsky talent

Daily Star prišiel s informáciou, podľa ktorej je liverpoolsky Everton favoritom na získanie švédskeho reprezentanta Emila Forsberga. Forsberg zažil výborný ročník v nemeckom RB Lipsko, pričom v dobrom svetle sa ukázal aj na MS 2018 v Rusku.

Súboj o Minu

The Sun píše, že Everton a Tottenham Hotspur zvedú letný prestupový súboj o kolumbijského stredného obrancu Yerryho Minu. Mina má za sebou skvelé majstrovstvá sveta v drese Kolumbie, pričom jeho pozícia v prvom tíme FC Barcelona je neistá.

Rýchle správy:

WEST HAM: Jack Wilshere bude ako hráč West Hamu oznámený už zajtra. (Mirror)

LIVERPOOL: Liverpool je blízko získania Jacka Grealisha z Aston Villy. (Mirror)

NEWCASTLE: Kouč Rafael Benitez chce podpísať nový kontrakt s Newcastlom United. (Mirror)