Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (27.8.2011)

sobota, 27. august 2011 16:29 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (27.8.2011)
Prestupové klebety a špekulácie (27.8.2011) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Škrtel bude mať novú konkurenciu v Liverpoole

Dnešné informácie z prestupového trhu naznačujú, že Martin Škrtel bude mať na poste stopéra v Liverpoole novú konkurenciu. Čerstvou posilou The Reds by sa mal totiž stať uruguajský stopér Sebastian Coates, ktorý bol na júlovom turnaji Copa America vyhlásený za najlepšieho mladého hráča. 20-ročný stredový obranca momentálne pôsobí v klube Nacional Montevideo. Anglický veľkoklub je údajne ochotný zaplatiť za Coatesa 11,5 milióna dolárov. O jeho služby sa však zaujíma aj Atlético Madrid, ktoré núka podobnú sumu.

Tevéz ostane v Manchestri


Argentínsky útočník Carlos Tevéz napokon zrejme zostane aj počas tejto sezóny v tíme Manchestru City. Informovali o tom dnes anglické média po tom, ako sa dozvedeli, že Tevezova rodina sa vrátila za hlavou rodiny do Anglicka. ,,Jeho rodina je už tu a keď je tu jeho rodina, myslím si, že ostane” vyhlásil tréner “Citizens“ Roberto Mancini.

Pandev posilňuje Neapol


Inter Miláno prišiel v priebehu krátkeho obdobia o dvoch hviezdnych útočníkov. Po tom ako Samuel Eto’o prestúpil do ruskej Machačkaly sa dnes dohodli predstavitelia Interu a SSC Neapol na ročnom hosťovaní Gorana Pandeva v mužstve Mareka Hamšíka. ,,Som šťastný, že si budem môcť zahrať Ligu majstrov za taký klub, akým je Neapol. Som extrémne šťastný.”

Lucho zostáva v Marseille

Lucho Gonzáles, ktorý chcel počas leta opustiť Marseille, napokon zostáva v tomto francúzskom klube minimálne do zimného prestupového obdobia. Túto informáciu okrem predstaviteľov Marseille potvrdil aj agent 30-ročného špílmachra.

Wenger verí v posilnenie na poslednú chvílu


Hoci do konca prestupového obdobia už veľa času nezostáva tréner Arsenalu Arséne Wenger verí, že svoj káder v najbližších dňoch posilní ešte o dvoch až troch kvalitných hráčov. ,,Pokiaľ získame dve až tri posily opäť sa staneme konkurencieschopný. Som nervózny, pretože chcem, aby sa to podarilo”. Gunners naposledy nepochodili v piatok, keď ich ponuku za obrancu Garyho Cahilla odmietol Bolton. Neúspešný boj zdá sa zviedli aj o Lucha z Marseille.