Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (7.7.): Marcelo do Juventusu, Courtois do Madridu

sobota, 7. júl 2018 09:22 | Autor: Jakub Vaverka

Marcelo
Marcelo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Marcelo do Juventusu?

Cristiano Ronaldo by bol podľa bulvárneho španielskeho denníka Don Balón rád, keby Juventus Turín po jeho získaní začal pracovať na kúpe brazílskeho krajného obrancu Marcela. Marcelo patrí v drese Realu Madrid medzi najlepších bekov na svete.

Shaqiri do Liverpoolu?

Bulvárny denník The Sun informoval, že Xherdan Shaqiri by mohol odísť zo Stoke City do Liverpoolu, ale The Potters okrem odstupného požadujú od Červených aspoň jedného hráča na ročné hosťovanie.

Chelsea v boji o Jorginha

Prestup záložníka Jorginha z SSC Neapol do Manchestru City bol na spadnutie, ale portál menom Sport Italia tvrdí, že do tejto prestupovej ságy sa na poslednú chvíľu zapojila Chelsea, ktorá by vraj Jorginha mohla anglickému majstrovi vyfúknuť.

Courtois toto leto odíde

Don Balón hlása, že je takmer isté, že belgický brankár Thibaut Courtois v letnom prestupovom období opustí Chelsea. Belgičan by veľmi rád prestúpil do Realu Madrid alebo do Atlética Madrid, aby bol so svojou rodinou, ktorá žije v španielskej metropole.

Rýchle správy:

ARSENAL: Arsenal má eminentný záujem o Stevena N´Zonziho z FC Sevilla. (Sky Sports)

CRYSTAL PALACE: Wilfried Zaha odmietol ponuku Crystal Palace na nový kontrakt. (The Sun)

BARCELONA: André Gomes by mohol odísť z Barcelony do Arsenalu. (The Independent)

LIVERPOOL: Tréner LFC Jurgen Klopp chce kúpiť nového brankára. (The Mirror)