Main Content

Zabudnite na Neymara, Real Madrid začal misiu menom MBAPPÉ!

streda, 4. júl 2018 10:10 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Francúzsky útočník Kylian Mbappé žiari na svetovom šampionáte v Rusku, kde predvádza fantastické výkony. Nečudo, že sa o jeho služby začalo zaujímať niekoľko gigantov.

Kylian Mbappé už v 19 rokoch dokázal, že patrí medzi najväčšie futbalové hviezdy na svete. Muž, ktorý minulé leto prestúpil za astronomickú sumu z AS Monako do Parížu Saint – Germain, by sa mohol počas prebiehajúceho prestupového obdobia sťahovať opäť. Do hry o jeho služby sa zapojil úradujúci víťaz Ligy majstrov Real Madrid.

„Tréner Realu Madrid Julen Lopetegui dal jasne najavo, že útočník PSG Kylian Mbappé bude hlavným prestupovým cieľom Merengues na leto 2018,“ informoval španielsky denník Don Balón. „Mbappé by mohol byť hlavnou tvárou Los Blancos počas nasledujúcich rokov.“ Samotný hráč svoju budúcnosť zatiaľ nekomentoval.

V posledných dňoch bol s Realom Madrid spájaný hlavne Brazílčan Neymar, ale táto stopa by nemala byť najhorúcejšia. „Lopetegui chce obetovať snahu o získanie Neymara na zlákanie Mbappého. Mbappé v momentoch pripomína brazílsku legendu Ronalda, ktorý v minulosti obliekal dres RM,“ informujú španielski novinári.

Paríž Saint-Germain má údajne problémy s finančným fair-play a preto bude vraj nútený predať jednu zo svojich najväčších hviezd. Hovorí sa hlavne o odchode Mbappého a Neymara. Ohrozený by mohol byť aj uruguajský bombardér Edinson Cavani. PSG ale svoje najväčšie hviezdy predáva len veľmi nerado. Bude veľmi zaujímavé sledovať, ako sa situácia okolo 19-ročného zázračného dieťaťa Mbappého vyvinie v najbližších dňoch.