Main Content

Real Madrid mal ponúknuť 310 miliónov eur za Neymara! + vyjadrenie klubu

utorok, 3. júl 2018 08:23 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Real Madrid (koláž)
Neymar a Real Madrid (koláž) | zdroj: TASR

Budúcnosť brazílskej megahviezdy Neymara je stále vo hviezdach. Najnovšie je tento útočník Parížu Saint-Germain spájaný opäť s Realom Madrid. 

Najnovšie v prípade Neymar rozvírila hladinu špekulácií španielska televízia TVE, ktorá informovala, že Biely Balet ponúka za brazílskeho zakončovateľa nepredstaviteľných 310 000 000 eur. Útočník PSG by prekonal svoju prestupovú čiastku z minulého roka, kedy opúšťal Barcelonu „len“ za 222 miliónov.

„Real Madrid pripravuje pre Neymara sedemročný kontrakt, počas ktorého by mal hráč zarábať 45 miliónov eur ročne,“ pridali k informácii o prestupovej čiastke reportéri z TVE. Ako sa však ukázalo tieto exkluzívne správy sa nezakladajú na pravde.

Celú bublinu spľasli najpovolanejší, predstavitelia Realu Madrid. Víťaz Ligy majstrov pripravil k špekulácií ohľadom Neymara oficiálne vyjadrenie, ktoré zverejnil na svojej webovej stránke. „Vo svetle informácií, ktoré boli odvysielané na TVE a týkali sa ponuky Realu Madrid za hráča PSG Neymara, si želáme povedať, že sa jednalo o absolútne nepravdivé správy.“

„Real Madrid neposlal Parížu Saint-Germain žiadnu ponuku za žiadneho futbalistu ich kádra. Real Madrid je prekvapený, že sa verejnoprávna španielska televízia  rozhodla zverejniť nepravdivé informácie a to bez toho, aby celú vec konzultovala s kýmkoľvek z nášho klubu,“ zakončili predstavitelia Merengues.