Main Content

Bitka o mladú hviezdu PSG: V hre sú traja giganti!

pondelok, 2. júl 2018 15:13 | Autor: Timotej Gašper

Adrien Rabiot
Adrien Rabiot | zdroj: TASR

Prevažne britské médiá prišli s informáciou, podľa ktorej sa tri veľkokluby rozhodli zabojovať o služby nadaného Francúza.

Adrien Rabiot je vo veku 23 rokov jedným z najlepších stredných záložníkov v Európe. Členom Parížu Saint-Germain je od roku 2011, pričom súčasťou prvého tímu sa stal o dva roky neskôr. Klenot z akadémie PSG je jedným z najdôležitejších hráčov francúzskeho majstra, no je možné, že počas nasledujúcich týždňov zmení dres.

Plátok The Sun píše, že Rabiotov agent sa v posledných dňoch mal stretnúť so zástupcami Juventusu, Manchestru United a Manchestru City, ktorí mu mali predostrieť reálne ponuky. Juventus plánuje prestavbu kádru a hráč s herným prehľadom a vytrvalosťou by sa do Turína určite hodil. Po posilách do stredu poľa pokukujú aj Guardiola s Mourinhom, ktorí nielenže plánujú vystužiť už tak úderné záložné rady, no určite ich láka pracovať a ešte vyšperkovať tak nadaného hráča, akým je Adrien Rabiot. The Sun dodáva, že Rabiot má v Parku Princov platný kontrakt už len 12 mesiacov a teda ak chce na ňom Paríž zarobiť, počas leta 2018 bude ideálny čas na jeho predaj.

PSG však (zatiaľ) necíti finančné problémy, čo záujemcom z Talianska a Anglicka výrazne sťažuje situáciu ohľadom prestupovej čiastky, ktorá sa môže vyšplhať až na 70 miliónov eur.