Main Content

Lov na hviezdy: 3 mená, ktoré môžu posilniť barcelonskú zálohu!

piatok, 22. jún 2018 07:59 | Autor: Jakub Vaverka

FC Barcelona
FC Barcelona | zdroj: koláž Šport7.sk

Vedenie FC Barcelona začalo pracovať na posilnení kádra, pričom po odchode Andrésa Iniestu sa chce klub sústrediť hlavne na stredovú formáciu. Toto sú mená, ktoré by mohli odísť do Katalánska.

Barcelona v uplynulých týždňoch vytrvalo bojovala o francúzsku hviezdu Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid, ale „Griezzy“ sa nakoniec rozhodol, že spojí svoju budúcnosť s klubom z Wanda Metropolitano. Barcelonskí šéfovia tak pripravili ďalšie prestupové alternatívy.

„Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde verí, že by mohol v letnom transferovom okne uloviť Paula Pogbu. Francúzsky stredopoliar by sa stal nástupcom Andrésa Iniestu,“ tvrdí španielsky bulvárny plátok Don Balón.

„Je to komplikované, pretože Manchester United bude chcieť minimálne 120 miliónov eur, ktoré na Pogbu minul pred dvoma rokmi, keď ho získaval z Juventusu Turín,“ informujú novinári z Pyrenejského polostrova.

Pogba ale nie je jediným hráčom, ktorý je v hľadáčiku katalánskeho giganta a úradujúceho majstra Španielska. „Ak nepríde Pogba, Barcelona sa zameria na Miralema Pjaniča z Juventusu Turín a Christiana Eriksena z Tottenhamu Hotspur.“