Main Content

Cristiano Ronaldo láka pozornosť novou bradou: Toto je dôvod, prečo ju má!

štvrtok, 21. jún 2018 08:11 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Cristiana Ronalda poznáme ako maximálne upraveného hráča, ktorý na svojej brade nenosí ani jeden jediný chĺpok. To je však minulosť, Portugalčan skúša na MS 2018 nový strih. Všetko však má svoj dôvod. 

Cristiano Ronaldo po zápase s Marokom prezradil dôvod toho, prečo si nechal koziu briadku, ktorá už niekoľko dní zdobí jeho tvár. Portugalčan zatiaľ patrí medzi najväčšie hviezdy šampionátu, keď v dvoch dueloch skóroval dovedna štyrikrát.

„Celé je to žart, ktorý vznikol s Ricardom Quaresmom. Pred zápasom so Španielskom sme boli v saune. Začal som sa holiť a nechal som si koziu briadku. Povedal som, že ak v nasledujúcom stretnutí skórujem, nechám si ju počas celého priebehu majstrovstiev sveta,“ prináša slová rodáka z ostrova Madeira portál 90min.com.

„Prinieslo mi to šťastie. Skóroval som v zápase proti Španielsku, dal som gól aj proti Maroku. Takže, nechávam si ju,“ s úsmevom zhodnotil aktuálne najlepší zakončovateľ ruského Mundialu. Portugalsko má postup do osemfinále vo svojich rukách. Ak zverenci trénera Santosa neprehrajú proti Iránu, s určitosťou postúpia ďalej.

CR7 sa stal vďaka gólu do siete Maročanov najlepším reprezentačným strelcom spomedzi všetkých európskych strelcov, predbehol legendárneho Ferenca Puskása. „Nezaujímajú ma rekordy. Najdôležitejšie je, aby sme vyhrávali a mali dobrú pozíciu. Máme štyri body a sme blízko k postupu, to je náš cieľ,“ zakončil aktuálny držiteľ Zlatej lopty.