Main Content

Evra o zážitkoch s Ronaldom: Otrasná večera, neustály dril a neschopnosť prehrávať

streda, 20. jún 2018 11:31 | Autor: Jakub Vaverka

Patrice Evra, Cristiano Ronaldo
Patrice Evra, Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Tí, čo poznajú Cristiana Ronalda osobne, vedia, že portugalský chlapík z celej duše nenávidí prehrávanie. Rodák z ostrova Madeira je extrémne súťaživý a neustále na sebe pracuje. Potvrdzuje to historka z jeho pôsobenia v Manchestri United.

Cristiano Ronaldo a Patrice Evra boli spoluhráčmi v anglickom Manchestri United. Francúz s odstupom rokov prezrádza na Portugalčana zaujímavé fakty z minulosti. „Ak vás Cristiano Ronaldo niekedy pozve na obed, jednoducho povedzte nie. Raz po tréningu, keď som bol naozaj unavený ma zavolal a súhlasil som,“ cituje Francúzove slová denník Marca.

„Na stole bol nejaký šalát a suché kura. K tomu len voda. Povedal som si, že okej a začali sme jesť. Myslel som, že potom príde hlavné jedlo, ale to bol omyl. Keď sa Ronaldo najedol, vstal a začal sa hrať s loptou. Zvolal na mňa, či si ideme prihrávať na dva dotyky,“ pokračoval Evra. „Opýtal som sa ho, či môžem aspoň dojesť. Vraj nie, že mám ísť hrať...“

„Tak sme hrali, následne sme išli plávať. Opýtal som sa ho, či sme sa k nemu prišli najesť alebo trénovať na zápas. Ten chlapec je stroj, nikdy nechce prestať trénovať,“ hovorí Evra.

Ešte zaujímavejšia je ďalšia historka, ktorá pojednáva o tom, že CR7 sa nikdy nevzdá. „Hrali sme na tréningu stolný tenis a Rio Ferdinand porazil Ronalda. Všetci sme kričali a Cristiano bol veľmi nešťastný. Následne poslal svojho bratranca, aby mu kúpil stolnotenisový stôl, potom trénoval dva týždne, vrátil sa a pred všetkými porazil Ria.“

„Preto nie som prekvapený, prečo chce Cristiano Ronaldo vyhrať ďalšiu Zlatú loptu. Alebo prečo chce vyhrať majstrovstvá sveta,“ zakončil skúsený francúzsky veterán.