Main Content

Neymar požiadal o odchod z Paríža Saint-Germain

utorok, 19. jún 2018 13:54 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Momentálne síce prebiehajú majstrovstvá sveta 2018 v Rusku, ale vo veľkom sa rieši aj budúcnosť najväčších svetových hviezd. Jednou z nich je Neymar, o ktorého bude v letnom prestupovom období veľký boj.

V súvislosti s Neymarovou budúcnosťou sa toho v uplynulých týždňoch popísalo neúrekom. Brazílčan údajne nie je spokojný v kádri čerstvého francúzskeho majstra a rád by sa vrátil do Španielska, kde v minulosti pôsobil v drese FC Barcelona.

„Neymar povedal vedeniu Paríža Saint-Germain, že chce opustiť klub,“ informuje španielsky denník AS odvolávaný na televízny program El Chiringuito. „Neymar mal oznámiť prezidentovi PSG Nasserovi Al-Khelaifimu, že je nešťastný a má v úmysle prestúpiť.“

Moderátor relácie El Chiringuito Josep Pedrerol potvrdil, že odchod kapitána brazílskej reprezentácie z Parku Princov je na spadnutie. „Francúzsky klub bude akceptovať jeho vôľu odísť a povolí hráčove rokovania s Realom Madrid,“ píše sa v reportoch zo Španielska.

Favoritom na získanie Neymara je momentálne Real Madrid, ktorý je ochotný investovať do príchodu najdrahšieho hráča histórie nemalé peniaze. Veľkým fanúšikom tohto brazílskeho bombardéra je aj prezident Los Blancos Florentino Perez.