Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po zápase Anglicko - Tunisko

utorok, 19. jún 2018 08:27 | Autor: TASR

Anglickí futbalisti
Anglickí futbalisti | zdroj: TASR

Futbalisti Anglicka zvíťazili v pondelňajšom zápase G-skupiny na MS v Rusku s Tuniskom 2:1. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov po zápase.

hlasy po zápase (zdroje: fifa.com, BBC):

Nabil Maaloul, tréner Tuniska: "Hrali sme proti mimoriadne kvalitnému a veľmi dobre ofenzívne vybavenému mužstvu. Ak by sme dosiahli remízu, bol by to pre nás skvelý výsledok. Dúfam však, že tento výsledok nám pomôže zvýšiť koncentráciu v nadchádzajúcich zápasoch."

Gareth Southgate, tréner Anglicka: "Dali sme si výborný odrazový mostík do ďalších zápasov. Aj keď je pred nami stále veľa práce. vedeli sme, že Tunisko bude pre nás náročný test. Harry je špičkový útočník. Som za neho veľmi rád, veď sa o ňom hovorilo, že na turnajoch nedáva góly. Naložil s tým skvele. Panama tiež bude náročný súper, hoci iným spôsobom. Teraz si chvíľu užijeme víťazstvo a dúfam, že aj naši fanúšikovia doma."

Harry Kane, kapitán Anglicka, autor dvoch gólov a Hráč zápasu: "Je to skvelé. Som pyšný na celý tím, chlapci majú môj obdiv. Bojovali sme až do konca, do posledných sekúnd a tu je výsledok. Tunisko hralo dobre defenzívne, nebol to jednoduchý zápas."

Wahbi Khazri, kapitán Tuniska: "Na konci je to pre nás žiaľ negatívny výsledok. Dúfali sme, že udržíme remízu, no v závere sme inkasovali. Anglicko má skvelého Kanea.