Main Content

Diego Maradona sa zastal kritizovaného Messiho: Zápas nerozhodla penalta

pondelok, 18. jún 2018 13:55 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Argentína, rovnako, ako veľké percento favoritov, nepresvedčila vo svojom úvodnom zápase na MS. Obrovská kritika postihla hlavne hviezdneho Lea Messiho, čo sa nepáčilo Diegovi Maradonovi.

Po sobotnej remíze Argentíny s Islandom čelil hviezdny Lionel Messi veľkej kritike. Útočník FC Barcelona totiž mohol z pokutového kopu zariadiť triumf Albicelestes 2:1, avšak svoj pokus nepremenil.

V prvom kole skupín doposiaľ ale zakoplo viacero favoritov, nikto ale nebol taký kritizovaný ako jeden z najlepších futbalistov histórie. To sa nepáči legendárnemu Diegovi Maradonovi, ktorý sa svojho nemenej slávneho krajana zastal.

„Vo svojej kariére som minul päť pokutových kopov za sebou a stále som bol Diego Armando Maradona. O strate dvoch bodov nerozhodla nepremenená penalta. Messi dal do zápasu všetko, splnil si svoje povinnosti,“ tvrdí jeden z TOP hráčov histórie futbalu.

„Na ihrisku bol Messi naozaj nahnevaný. Ja by som bol tiež. Robil, čo mohol. Musel stále bojovať s presilou,“ povedal pre Telesur Maradona. Argentína bude mať šancu na reparát už o pár dní, keď v druhom kole skupín vyzve Chorvátsko.