Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (17.6.): Rysuje sa bitká o srbské eso

nedeľa, 17. jún 2018 11:22 | Autor: Jakub Vaverka

Alisson
Alisson | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Martial za 75M

Manchester United je podľa denníka Mirror pripravený predať francúzskeho reprezentanta Anthonyho Martiala. Martial by vraj mohol odísť za 75 miliónov libier. Záujem o jeho služby majú Tottenham Hotspur a Chelsea.

50M za Alissona?

Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej by mohol brazílsky brankár Alisson odísť za 50 miliónov libier. AS Rím nechce zbytočne držať futbalistu, ktorý má v pláne zmeniť dres. Favoritom na jeho získanie je Real Madrid.

SMS možno do Premier League

Sergej Milinkovič – Savič, ktorý zažil skvelý ročník v talianskom Laziu Rím, by mohol odísť do anglickej Premier League. Píše to portál Goal.com. SMS je pod drobnohľadom viacerých svetových veľkoklubov. Jeho budúcnosť bude zrejme rozlúsknutá po MS 2018 v Rusku.

Pastore môže odísť

Anglická televízia Sky Sports informuje, že argentínsky reprezentant Javier Pastore by mohol v letnom prestupovom období zmeniť dres. Pastore je hráčom Parížu Saint-Germain, avšak so svojou pozíciou je dlhodobo nespokojný.

Rýchle správy:

NEWCASTLE: Newcastle nezíska Brazílčana Kenedyho z Chelsea na trvalý prestup. (Newcastle Chronicle)

WEST HAM: Anglický reprezentant Michail Antonio je na odchode z West Hamu. (Mirror)

WEST HAM: West Ham United sleduje obrancu Diopa z Toulouse. (Daily Mail)

REAL MADRID: Gareth Bale by mal ostať v Reale Madrid ešte aspoň rok. (Goal.com)