Main Content

Gerard Piqué: Cristiano Ronaldo je náchylný na filmovanie

sobota, 16. jún 2018 09:29 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Španieli a Portugalci počas druhého dňa MS 2018 predviedli reklamu na futbal. Zápas skončil remízou 3:3 a hovorilo sa predovšetkým o Cristianovi Ronaldovi, ktorý do čierneho trafil trikrát. Jednou z tém ale bolo aj jeho filmovanie. 

Cristiano Ronaldo včera skóroval proti niekoľkým svojim spoluhráčom z Realu Madrid dovedna trikrát. Najprv po faule Nacha Fernandeza využil pokutový kop, následne zaskočil brankára Davida De Geu, ktorému bol jeho strele vypadla lopta a v závere nádherným priamym kopom stanovil konečný rezultát.

Výkon portugalského kapitána sa ale nepáčil strednému obrancovi španielskej reprezentácie Gerardovi Piquému. „Cristiano je náchylný na filmovanie,“ začal svoj prehovor stopér FC Barcelona. „Mali sme viac šancí, oni mali tri strely a dali tri góly,“ cituje Piquého portál Goal.com.

„Zápasy sa vyvíjajú určitým smerom a vy na to musíte reagovať. V otváracom dueli čeliť pokutovému kopu, to je niečo, s čím sa treba vyrovnať,“ pokračoval Piqué.  Faktom je, že k faulu na CR7 došlo v absolútnom úvode duelu.

V závere španielsky obranca hovoril aj o chybe brankára Davida De Geu, z ktorej pramenil druhý presný zásah Portugalcov. „Už dlhé roky odvádza skvelú prácu. Som si istý, že v rozhodujúcich momentoch si svoje miesto zastane. Nedostatok sebadôvery? To navrhujete vy, nie je to pravda.“