Main Content

Generálny manažér Nashvillu sa vyjadril k budúcnosti P.K. Subbana

štvrtok, 14. jún 2018 19:13 | Autor: Marek Ďaďo

P. K. Subban
P. K. Subban | zdroj: © TASR

V hokejovom zákulisí sa stále čoraz viac hovorí o možnej výmene jedného z najlepších obrancov celej NHL, P.K. Subbanovi. O celej situácii nakoniec prehovoril generálny manažér Nashvillu Predators.

Pierremu LeBrunovi, uznávanému hokejovému novinárovi pracujúcemu pre portál TSN sa v rozhovore so spomínaným manažérom Davidom Poileom podarilo zistiť, že prípadná výmena hviezdneho obrancu je len veľká novinárska kačica.

Poile vysvetlil, že doposiaľ neprijal žiaden telefonát, ktorého obsahom by bola akákoľvek ponuka na trejd Subbana a zároveň dodal, že nevie odkiaľ sa všetky tie falošné správy berú. Takisto neočakáva, že by sa na tom malo niečo v najbližšom období zmeniť a so Subbanom počíta aj naďalej.

LeBrun uvádza, že správy okolo výmeny P.K. Subbana, ktorý prišiel do tímu iba pred dvoma sezónami z kanadského Montrealu, sa začali objavovať po tom, čo sa Predators pred koncom uzávierky prestupov zaujímali o kapitána Ottawy Senators, Erika Karlssona.

Poile na záver dodal, že prebiehajú rokovania s ďalším z rady obrancov Preds, Ryanom Ellisom. Momentálne sa vraj snažia dohodnúť veľmi dôležitý kontrakt. Predators majú v kádri naozaj veľké mená a bude zaujímavé sledovať ako sa budú v budúcnosti s jednotlivými kontraktmi vysporiadavať, aby sa vošli pod platový strop.