Main Content

Griezmann veľa nepovedal, no v hre sú zrejme tieto tri kluby

streda, 13. jún 2018 12:59 | Autor: Timotej Gašper

Antonie Griezmann
Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Antoine Griezmann včera usporiadal tlačovú konferenciu, ktorá mala objasniť jeho budúcnosť. Miesto toho sa však naďalej hrá s médiami a šikovne skrýva svoje plány do budúcna, o ktorých však samozrejme už sám vie.

Portál SkySports dnes ráno informoval, že počas tlačovej konferencie "prezradil" Griezmann len toto. "Už som sa rozhodol o svojej budúcnosti." Nič konkrétne však z úst francúzskej ofenzívnej ikony 2 dni pred štartom Majstrovstiev sveta nevyšlo. Donedávna spadali do úvahy tri kluby- Manchester United, Paríž SG a Barcelona.

Prezident La Ligy však potvrdil, že Antoine i naďalej zotrvá v španielskej najvyššej súťaži, čo výber zužuje len na dve možnosti. Prvou je zotrvanie v Atléticu a snaha o ďalšie trofeje, alebo presun do Barcelony, ktorá by sa s rýchlim Francúzom stala prakticky neporaziteľná.

27-ročný ofenzívny univerzál na tlačovke dodal: "Ja to už viem, no teraz nie je deň ani čas na to, aby som o tom rozprával."

Očakáva sa tak, že Grizzi svoju budúcnosť odhalí počas respektíve po MS, pričom v prípade prestupu sa jeho cena môže pohybovať na výške 100 miliónov eur.