Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (13.6.): Griezmann, Hamšík či Sarri

streda, 13. jún 2018 10:15 | Autor: Jakub Vaverka

Marek Hamšík
Marek Hamšík | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hamšík na lane čínskych klubov

Talianske noviny Corriere dello Sport píšu o tom, že je veľmi reálne, že slovenský reprezentant Marek Hamšík odíde v letnom prestupovom období z SSC Neapol do Číny. V najľudnatejšej krajine sveta sa má o jeho služby zaujímať hneď niekoľko klubov z najvyššej súťaže.

Španielsko zarobí 2 milióny eur

Španielska futbalová reprezentácia zarobí na odchode trénera Julena Lopeteguia do Realu Madrid dva milióny eur. To je výška výkupnej klauzuly, ktorú musia Merengues zaplatiť, aby tohto kormidelníka získali.

Griezmann neprezradil budúcnosť

Antoine Griezmann včera zorganizoval tlačovú konferenciu, ale to, kde bude pôsobiť v nasledujúcom ročníku, neprezradil. Francúz povedal, že momentálne nie je správny čas na to, aby riešil svoju budúcnosť a sústreďuje sa predovšetkým na MS 2018.

Sarri stále na lane Chelsea

Portál Goal.com informuje, že skúsený kormidelník Maurizio Sarri je stále na lane londýnskej Chelsea. V týchto dňoch majú prebiehať medzi bývalým koučom SSC Neapol a londýnskym celkom vytrvalé rokovania.

Sterling sa nedohodol. Odíde?

Raheem Sterling sa nedohodol s Manchestrom City na novom kontrakte, hlása anglická televízia Sky Sports. Hviezdny mladík mal dostať od klubového vedenia ponuku na predĺženie zmluvy, ale k dohode obom strán doposiaľ nedošlo.

Rýchle správy:

LIVERPOOL: Liverpool podľa všetkého nezíska brankára Alissona z AS Rím. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Manchester United nekúpi Alderweirelda z Tottenhamu. (Manchester Evening News)

BARCELONA: Jasper Cillessen chce v lete opustiť Barcelonu. (Sport)

REAL MADRID: Real Madrid bojuje o Rodryga zo Santosu. (AS)