Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (23.8.2011)

utorok, 23. august 2011 17:34 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (23.8.2011)
Prestupové klebety a špekulácie (23.8.2011) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Bayern nemá záujem o Tevéza

Špekulácie o záujme Bayernu Mníchov o argentínskeho kanoniera Carlosa Tevéza sa nezakladali na pravde. Dnes to vyhlásil tréner nemeckého veľkoklubu Jupp Heynckes, ktorý zároveň prezradil, že Bayern by rozhodne nebol ochotní zaplatiť astronomické odstupné, ktoré by bolo v prípade Tevéza okolo 45 miliónov eur.

Citizens dotiahli prestup Nasriho!

Očakávané sa dnes stalo skutočnosťou. Tím Arsenalu opúšťa po Fabregasovi ďalšia veľká opora Samir Nasri, ktorý smeruje do Manchestru City. Oba kluby sa dohodli na prestupe, ktorý by sa mal definitívne uzavrieť po úspešnej lekárskej prehliadke. Nasriho cena je podľa odhadov odborníkov 26 miliónov eur.

Redknapp stále nechce uvoľniť Modriča

Sága okolo prestupu chorvátskeho záložníka Modriča z Tottenhamu do FC Chelsea včera napísala ďalšiu kapitolu po tom ako nebol tento talentovaný záložník napísaný na súpisku včerajšieho večerného stretnutia proti Manchestru United (0-3). Tréner Tottenhamu Harry Redknapp dnes vyhlásil, že Modrič nebol na súpiske práve pre pretrvávajúce špekulácie médií, kvôli ktorým vraj “nemal hlavu na správnom mieste”. Kormidelník Hotspur zároveň dodal, že Modriča stále nemieni uvoľniť, v čom ho podporil aj predseda klubu Daniel Levy.

Liverpool pustil Kyrgiakosa

Martin Škrtel sa dnes rozlúčil so svojim konkurentom na poste stredného obrancu Grékom Sotiriosom Kyrgiakosom. 32-ročný stopér, ktorý pôsobil v Liverpoole počas posledných dvoch sezón odchádza do nemeckej Bundesligy, v ktorej bude hájiť farby Wolfsburgu.

Weiss s Dynamom ešte nepodpísal

Podľa informácií  denníku Sport slovenský reprezentant Vladimír Weiss ešte nepodpísal zmluvu s Dynamom Kyjev a to napriek tomu, že s jeho príchodom v klube rátajú. Podľa Weissa Dynamo nesplnilo všetky náležitosti novej zmluvy, na čo ho upozornila právnička. Hoci jeho príchod do mužstva ukrajinského veľkoklubu zostáva naďalej veľmi reálny syn reprezentačného kormidelníka Slovenska priznal, že má ponuky aj z Wiganu a jedného klubu španielskej La Ligy.

Kucka do Manchestru City?

Do boja o Juraja Kucku vstúpil nečakane ďalší veľkoklub. Po AC Miláno a Inter Miláno dnes podľa talianskeho špecializovaného portálu Tuttosport odoslal ponuku FC Janov aj anglický Manchester City. Klub “šejkov” údajne núka Janovčanom za 24 ročného defenzívneho záložníka slovenskej reprezentácie 12 miliónov eur!