Main Content

Salah sa vyjadril k vyhláseniam Ramosa: Všetko vystihol ironickým prirovnaním

sobota, 9. jún 2018 15:07 | Autor: TASR

Mohamed Salah, Sergio Ramos
Mohamed Salah, Sergio Ramos | zdroj: TASR

Káhira 9. júna (TASR) - Egyptský futbalista Mohamed Salah verí, že zasiahne do prvého zápasu na MS v piatok proti Uruguaju.

Pôvodne lekári predpokladali, že útočník Liverpoolu pre zranenie ramena, ktoré utrpel v májovom finále Ligy majstrov, úvodný duel na svetovom šampionáte v Rusku nestihne.

"Cítim sa lepšie. Dúfam, že budem hrať v našom prvom stretnutí. Veľa bude záležať od toho, ako sa budem cítiť v nasledujúcich dňoch," povedal Salah pre španielsky denník Marca. Najlepší hráč uplynulej sezóny anglickej Premier League sa zranil už v prvom polčase finále LM po súboji s kapitánom Realu Madrid Sergiom Ramosom a musel z hry odstúpiť. Liverpool prehral 1:3.

Španielsky obranca tento týždeň uviedol, že keby si Salah nechal pichnúť injekciu proti bolesti, tak by mohol v zápase pokračovať. "Jasné, je vždy fajn, keď človek, ktorý vás najskôr rozplače, sa vám potom vysmeje," povedal sarkasticky Salah, ktorý taktiež reagoval na tvrdenie Ramosa, že si po zápase písali esemesky. "Áno, písal mi, ale ja som mu nikdy nepovedal, že som v poriadku," dodal.

Egypt sa predstaví na svetovom šampionáte prvýkrát od roku 1990. V A-skupine sa stretne s Uruguajom (15. júna), Ruskom (19. júna) a Saudskou Arábiou (25. júna).