Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (7.6.): Barcelona a Mohamed Salah?

štvrtok, 7. jún 2018 08:27 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Oblak neposilní Liverpool

Denník Daily Mirror informuje, že Liverpool má seriózny záujem o brankára Atlética Madrid Jana Oblaka. Vedenie Los Rojiblancos však nemá v pláne predávať svoju gólmansku oporu a do prestupu sa nehrnie ani samotný Oblak.

Barcelona v bitke o Lemara

Podľa katalánskeho plátku Sport vstúpila Barcelona do prestupovej bitky o francúzskeho stredopoliara Thomasa Lemara. Lemar toto leto môže podľa klubového vedenia opustiť AS Monako, ale nebude to ani zďaleka lacné.

Salah nejde do Barcelony

Agent Mohameda Salaha prehlásil, že špekulácie, ktoré spájajú jeho klienta s Barcelonou, sú výplodom bulvárnych médií a nezakladajú sa na pravde. Tieto správy priniesol španielsky plátok AS. Salah je odhodlaný ostať v Liverpoole, čo mál následne v reakcií na tieto fámy aj sám potvrdiť.

Inter chce Dembeleho

Corriere dello Sport píše, že vedenie talianskeho Interu Miláno chce získať skúseného stredopoliara Mousu Dembélého z londýnskeho Tottenhamu Hotspur. Do Anglicka by vraj taliansky celok mohol poslať ako súčasť dohody Joaa Maria.

Rýchle správy:

SEVILLA: Obranca Clement Lenglet, ktorého sledujú Manchester United a Barcelona, možno v lete opustí FC Sevilla. (Marca)

VALENCIA: Valencia, ktorá sa dostala do Ligy majstrov, by veľmi rada získala talentovaného Youssoufa z Bordeaux. (Marca)

BARCELONA/ATLÉTICO: Lionel Messi si myslí, že by si rozumel s Antoineom Griezmannom, herne aj ľudsky. (Marca)

MANCHESTER UNITED: Manchester United zatiaľ na nové posily minul 80 miliónov libier, prišli Fred a Dalot.

ARSENAL: Lukas Klostermann z nemeckého RB Lipsko by mohol byť novou posilou Arsenalu. (Daily Express)

TOTTENHAM: Odchod belgického obrancu Tobyho Alderweirelda z Tottenhamu je na spadnutie. (Daily Express)