Main Content

VIDEO: Zlatan Ibrahimovič rozpráva šialenú príhodu o naháňačke s policajtmi na Porsche Turbo

Keď sa zámorský novinár zo stanice ESPN spýtal hviezdy La Galaxy Zlatana Ibrahimoviča na jeho najdivokejší respektívne najzábavnejší zážitok v jeho živote, zrejme ani sám nečakal, že ,,Ibra" bude taký úprimný.

,,Mal som okolo 18 alebo 19 rokov. Viete, keď vyjdete zo svojej štvrte, prvá vec, ktorú chcete, je mať super auto, takže som si kúpil za moje posledné peniaze Porsche Turbo. Dokonca som si požičal nejaké peniaze, aby som si ho kúpil, pretože som chcel pekné auto. Jazdil som na ňom naokolo a jazdil som naozaj rýchlo, pretože mám rad adrenalín. Zrazu ma začala naháňať polícia. Spýtam sa vás: Myslíte si, že som zastal alebo alebo nie?," spýtal sa Ibrahimovič redaktora. ,,Nie, nezastal," odpovedal počas smiechu.

Ibrahimovič plynulo pokračoval: ,,Nie nezastal. Pokračoval som až kým som nenašiel most, pod ktorý som sa schoval a čakal som, no oni pokračovali v jazde. Takže tento moment... nehovorím, že to bolo správne. Nehovorím, že to bolo pozitívne, ale ten adrenalín, ktorý som vyhľadával po tom z kadiaľ som prišiel, tak to bolo povedzme normálne. Ale nie je to normálne. Tieto momenty mi však chýbajú, pretože rád žijem na hranici limitov."