Main Content

ROZHODNUTÉ: Bude Tomáš Tatar hrať vo finále NHL?

pondelok, 4. jún 2018 19:27 | Autor: Jakub Vaverka

Tomáš Tatar
Tomáš Tatar | zdroj: TASR

Tomáš Tatar je hráčom Vegas Golden Knights, ale zatiaľ do finálových bojov o Stanley Cup nezasiahol. Či sa to zmení už dnes v noci je vraj známe. Uvidíme Slováka v akcii? 

Vegas prvý duel vyhrali 6:4, ale následne prišli porážky 2:3 a 1:3. V prípade ďalšej porážky budú Rytieri čeliť mečbalu Washingtonu, čo by pre nich mohla byť neriešiteľná situácia. Tomáš Tatar zatiaľ do finálových bojov nezasiahol, avšak po dvoch neúspechoch sa otvorene začalo hovoriť o tom, že by mohol druhý duel v DC hrať.

Špekulácie sa podľa všetkého stanú pravdou a rodák z Ilavy vykorčuľuje v drese nováčika NHL na Game 4.  Kouč Gerard Gallant vraj dá nášmu hokejistovi v boji o prestížnu trofej šancu. "Tomáš Tatar bude v zostave Vegas na zápas číslo štyri," píše renomovaný portál Sportsnet.ca.

"Tomáš Tatar si zahrá vo finále NHL," pridávajú sa weby ako Yardbarker.com, prohockeyrumors.com či knightsonice.com. "Slovenský útočník by mal nastúpiť v tretej formácii Golden Knights," dodáva americká televízia ESPN. 

Všetko nasvedčuje tomu, že bývalý hráč Detroitu Red Wings bude hrať. Verme teda, že sa tak naozaj stane. Znamenalo by to, že ak Vegas vyhrajú Stanley Cup, bude na ňom vyryté aj meno slovenského zakončovateľa.