Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (4.6.): Sergio Ramos chce Milana Škriniara

pondelok, 4. jún 2018 07:55 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ramos odporúča Škriniara

Bulvárny denník Don Balón prišiel s informáciou, podľa ktorej kapitán Realu Madrid Sergio Ramos odporučil vedeniu Los Blancos, aby v letnom prestupovom období kúpilo slovenského obrancu Milana Škriniara z Interu Miláno. Biely balet má vraj toto leto k dispozicií na posilnenie kádra až 300 miliónov eur. V prípade, že by sa prestup Škriniara na Santiago Bernabeu realizoval, s najväčšou pravdepodobnosťou by išlo o sumu vyše 60 miliónov eur. 

Nagelsmann odmietol Real Madrid

Nemecký denník Bild tvrdí, že talentovaný tréner Julian Nagelsmann dostal ponuku od Realu Madrid, ale 30-ročný kormidelník Hoffenheimu sa rozhodol Merengues odmietnuť. Nagelsmann sa Bundesligu v dohľadnej dobe opúšťať nechystá.

Juventus sleduje Lewandowskeho

Corriere dello Sport informuje, že poľský útočník Robert Lewandowski možno zamieri do talianskej Serie A. Kanoniera nemeckého Bayernu Mníchov pozorne sleduje taliansky majster Juventus Turín. Lewandowski by mohol nahradiť v Juve Gonzala Higuaína.

Fekir potvrdil záujem

Goal.com informuje, že Nabil Fekir potvrdil záujem Liverpoolu FC o jeho služby. Ospevovaný ofenzívny univerzál Olympiqueu Lyon zažil skvelý ročník a odchodu z Ligue 1 by sa údajne nebránil. Všetko by malo byť rozhodnuté ešte pred MS.

Rýchle správy:

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid sleduje situáciu okolo Callejóna z SSC Neapol. (Marca)

BARCELONA: Francúzsky obranca Samuel Umtiti predĺžil kontrakt s Barcelonou do roku 2023. (Marca)

REAL MADRID: Podľa britských médií je záujem Manchestru United o Garetha Balea reálny. (Marca)

INTER MILÁNO: Inter Miláno by rád získal Daleyho Blinda z Manchestru United. (The Sun)

CHELSEA: Chelsea sa pokúsi získať Brazílčana Malcoma z Bordeaux. (Daily Star)