Main Content

Asistent generálneho manažéra Senators skončil za mrežami

nedeľa, 3. jún 2018 15:53 | Autor: Marek Ďaďo

Randy Lee
Randy Lee | zdroj: YouTube

Pravú ruku generálneho manažéra Ottawy Senetors, Randyho Leea, obvinili zo sexuálneho obťažovania vodiča autobusu.

Lee sa údajne previnil fyzickým obťažovaním a nechutnými rečami na adresu iba 19-ročného vodiča autobusu, ktorý ho prepravoval do hotelu v Buffale, kde je asistent generálneho manažéra ottawských Senátorov ubytovaný počas preddraftových testov.

Randy Lee je obvinený z druhého stupňa sexuálneho obťažovania. Vyčíňať mal údajne počas stredajšieho večera. Po zatknutí strávil noc vo väzbe, následne vypovedal pred súdom, no k činom sa nepriznal. Hrozí mu mastná pokuta a 15-dňový pobyt za mrežami. Zabavený mu bol jeho kanadský pas, pričom v súdnej sieni by sa mal ukázať opäť v pondelok.

Vedenie Senátorov sa vyjadrilo, že o obvinení vedia a momentálne preskúmavajú celú situáciu. Ako informoval portál ESPN, nie je jasné, či má Lee nejakého právneho zástupcu, nakoľko sa pri prvom pojednávaní žiadny advokát neukázal. Obvinený sa už stihol odsťahovať z hotela, v ktorom bol ubytovaný.

Obvinený sa v stredu večer zúčastňoval akcie Národnej hokejovej ligy týkajúcej sa preddraftových testov. Po akcii požiadal o odvoz do hotela práve mladíka, ktorého neskôr údajne obťažoval. Sled udalostí je vraj taký, že Lee sa opýtal šoféra, či si môže sadnúť na predné sedadlo. Následne mu položil ruky na ramená. Vodič ho požiadal aby prestal, no Lee namiesto toho začal chlapca masírovať.  Mierne traumatizovaný mladík po príchode do hotela navštívil ochranku a o celom incidente im povedal.

Prečo asistent konal tak ako konal je naozajstnou záhadou, keďže doma v Ottawe naňho čakajú tri deti.