Main Content

Milana Škriniara lovia Barcelona a Manchester United: Čo na to hovorí?

nedeľa, 3. jún 2018 10:56 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar FC Barcelona
Milan Škriniar FC Barcelona | zdroj: TASR

Milan Škriniar zažil perfektný ročník v talianskom Interi Miláno. Skvelé výkony mu vyniesli záujem svetových veľkoklubov. Slovenský reprezentant má na množiace sa prestupové špekulácie jednoznačný názor. 

Milan Škriniar prestúpil do Interu Miláno zo Sampdorie Janov za 23 miliónov eur. Jeho trhová cena rapídne vzrástla a čierno-modrí by mohli na jeho prípadnom odchode zarobiť až trojnásobok tejto čiastky. Špekulácií okolo bývalého hráča MŠK Žilina je skutočne veľa. Množia sa prakticky každý deň.

Slovenský reprezentant prehovoril o svojej aktuálnej situácii pre taliansky denník Gazzetta dello Sport. „Som šťastný v Interi Miláno, na ničom inom nezáleží. Neviem, čo sa deje na prestupovom trhu a ani o tom nebudem hovoriť.“

Aktuálne je Milan Škriniar spájaný s FC Barcelona a Manchestrom United. Oba kluby hľadajú posilnenie do stredu defenzívy. „Neviem, či ma chce Barcelona ani či ma chcú iné kluby. Naozaj, žiadny interes ma nezaujíma. V hlave mám len Inter.“

Talianski novinári predpovedajú slovenskému obrancovi svetlú budúcnosť. Niektorí dokonca polemizujú nad tým, že by mohol byť v Serie A tak úspešný, ako Marek Hamšík v SSC Neapol. „Nie je to nemožné. Marek sa stal v Neapole ikonou. Prečo by sa niečo podobné nemohlo stať mne? Som tu veľmi šťastný a neuvažujem nad odchodom,“ zakončil Škriniar.