Main Content

Zidane vraj povedie Katar. Zarobí viac než najlepšie platený futbalista sveta

sobota, 2. jún 2018 10:29 | Autor: Martin Gregor

Zidane so šejkom
Zidane so šejkom | zdroj: Twitter

Športové spravodajské stránky po celom svete šíria veľkú špekuláciu o tom, že Zinedine Zidane sa stane novým trénerom Kataru.

Špekulácia je to z toho dôvodu, že túto informáciu zatiaľ nepotvrdili žiadne oficiálne zdroje. Portál TheSun.co.uk už včera informoval, že 45-ročný Zidane sa dohodol s katarským futbalovým zväzom na tom, že v najbližších štyroch rokoch bude trénovať katarskú reprezentáciu, ktorú má čo najlepšie pripraviť na MS 2022, ktoré sa budú konať práve v tejto futbalovo exotickej krajine.

Priložená je k tomu aj fotografia, na ktorej Zidane drží dres s číslom 22 v spoločnosti katarského šejka. Tá však bola urobená dávnejšie, keď Zidane propagoval organizáciu svetového šampionátu. 

Zidane pritom počas tlačovej konferencie, na ktorej oznámil, že opúšťa lavičku Realu Madrid, informoval, že si chce na nejaký čas od futbalu oddýchnuť, čo je pochopiteľne v rozpore s týmito informáciami.

Šokujúce sú aj peniaze, ktoré by vraj mohol Zidane v Katare zarábať. Stal by sa suverénne najlepšie plateným trénerom, keďže v priebehu štyroch rokov by zarobil neuveriteľných 200 miliónov eur! Prekonal by dokonca najlepšie plateného futbalistu sveta Lionela Messiho, ktorý dostáva v Barcelone za jednu sezónu “len” zhruba 45 miliónov eur.