Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.5.)

nedeľa, 27. máj 2018 10:35 | Autor: Jakub Vaverka

Maurizio Sarri
Maurizio Sarri | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bailly chce ostať v klube

Eric Bailly nezažil v Manchestri United práve najlepší ročník, ale podľa vlastných slov by chcel pokračovať na Old Trafford. Mirror tvrdí, že všetko bude závisieť od trénera Josého Mourinha, ktorý chce otázku kádra rozlúsknuť čo najskôr.

United favoritom na Freda

Daily Star hlása, že Manchester United je aktuálne jediným anglickým klubom, ktorý by chcel získať brazílskeho mladíka Freda. Fred má za sebou výbornú sezónu v ukrajinskom Šachťari Donetsk, pričom klub je ochotný ho predať inam.

Touré chce 100 000

Podľa Daily Star je Yaya Touré po odchode z Manchestru City odhodlaný ostať v anglickej Premier League, ale chce zarábať minimálne stotisíc libier týždenne. Favoritom na jeho získanie je londýnsky West Ham.

City bude rokovať

Manchester City je pripravený rokovať o budúcnosti talentovaného Phila Fodena a spoľahlivého Fabiana Delpha. Klub chce čo najväčšie percento zloženia kádra vyriešiť pred začiatkom majstrovstiev sveta v Rusku. Informoval Daily Star.

Posily z SSC Neapol

Ak sa trénerom londýnskej Chelsea stane Maurizio Sarri, tento kormidelník vraj do Chelsea privedie hneď niekoľko svojich zverencov z SSC Neapol. Konkrétne sa hovorí o obrancoch Koulibalym a Hysajovi a záložníkovi Zielinskom. Informácie priniesol Daily Express.

Tottenham chce De Ligta

Londýnsky Tottenham je podľa Daily Express aktuálne favoritom na získanie talentovaného obrancu Matthijsa De Ligta, ktorý má za sebou skvelú sezónu v drese holandského Ajaxu Amsterdam. Holanďania požadujú za jeho služby aspoň 50 miliónov libier.