Main Content

Odchádzajú Ronaldo a Bale z Realu Madrid? Odpoveď Cristiana prekvapila fanúšikov

nedeľa, 27. máj 2018 10:12 | Autor: Martin Gregor

Ronaldo, Bale
Ronaldo, Bale | zdroj: TASR

O odchode Garetha Balea z Realu Madrid sa hovorí už dlhšiu dobu, no po finále Ligy majstrov odštartoval špekulácie okolo svojej budúcnosti nečakane aj Cristiano Ronaldo.

Gareth Bale, hrdina finálového zápasu Ligy majstrov, ktorý po príchode na ihrisko v 61. minúte strelil dva góly a rozhodol tak o treťom triumfe Realu Madrid v Champions League v rade, počas pozápasových rozhovorov priznal, že nie je spokojný so svojou pozíciou v tíme Zinedina Zidana.

"Bol som veľmi sklamaný, že som nebol v základnej jedenástke. Mal som pocit, že som si zaslúžil hrať od začiatku,” povedal počas tlačovej konferencie. Následne z jeho úst odznelo ,,Musím hrať viac. V lete si sadneme s mojim agentom,”čím prakticky potvrdil, že zvažuje aj odchod z Bieleho baletu, v ktorom Zidane už dlhšiu dobu uprednostňuje do základnej zostavy iných hráčov.

Špekulácie o odchode však nečakane vyvolal aj Cristiano Ronaldo a to kuriózne v období, kedy po dlhej dobe nie je častým terčom prestupových špekulácií. Stačila na to jeho nečakaná váhavá odpoveď na otázku BeIn Sports ohľadom jeho budúcnosti.

"Bolo krásne hrať v Reale Madrid. Budúcnosť jedného hráča v tejto chvíli nie je dôležitá, ako tím sme sa zapísali do histórie. V najbližších dňoch dostanú fanúšikovia odpoveď na to, čo bude ďalej. Oni vždy stáli po mojom boku a preto sa to dozvedia ako prví,"odpovedal najlepší strelec tejto sezóny Ligy majstrov.

Zinedine Zidane sa však pokúsil upokojiť priaznivcov Realu:"Zostane s nami v Reale Madrid. Uvidíme však, čo povie o tri-štyri dni."