Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (20.8.2011)

sobota, 20. august 2011 18:09 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (20.8.2011)
Prestupové klebety a špekulácie (20.8.2011) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Alex a Juventus?

Brazílsky stopér FC Chelsea Alex by údajne rád prestúpil do Juventusu za predpokladu, že by mu Stara Dáma ponúkla viacročný kontrakt. Juventus dlhšiu dobu hľadá kvalitného stopéra a práve Alex by bol pre nich ideálnym riešením. Brazílčan,  ktorý má v Chelsea na poste stredného obrancu výraznú konkurenciu v podobe Terryho, Ivanoviča a Luiza chce pred návratom do rodnej vlasti podpísať v Európe ešte jeden lukratívny viacročný kontrakt.

El Zahar z Liverpoolu do Levante


Nabil El Zahar nebol po odchode z Liverpoolu dlho bez zamestnávateľa. Dnes podpísal marocký záložník nový viacročný kontrakt s Levante.

O Osvalda je záujem


O 25-ročného útočníka Pabla Osvalda je záujem v troch zvučných kluboch. Španielsky kanonier Espanyolu je v hľadáčiku Atlética Madrid, AS Rím a po novom aj francúzskeho Paris Saint-Germain.

Raúl zostáva v Schalke


Po tom ako stratil španielsky legendárny útočník Raúl isté miesto v základnej zostave Schalke 04 objavili sa viaceré špekulácie, ktoré spojovali jeho meno s klubmi z Premier League, tureckej Superlig či Ligue 1. Podľa hráčovho agenta však neexistuje žiadna možnosť, že by bývalý kapitán Realu Madrid zmenil v tomto prestupovom období svojho zamestnávateľa.

QPR neúspešne bojuje o Parketa


Vo vedení klubu Queen`s Park Rangers zavládlo sklamanie po tom ako West Ham odmietol ich ponuku za 30-ročného stredopoliara Scotta Parkera.   Podľa renomovaného portálu transfermarkt je trhová cena Parkera minimálne 14 miliónov eur.

Nasriho chce Mancini čo najskôr!


Roberto Mancini potvrdil, že by chcel čo najskôr Samira Nasriho vo svojom klube. Francúzsky záložník by mal do Manchestru City prestúpiť v najbližších dňoch za čiastku 25 miliónov libier.

Mata vraj do Chelsea!


Španielsky futbalový klub Valencia sa údajne dohodol s Chelsea na predaji Juana Matu. Informovali o tom včera a dnes viaceré miestne média. 23-ročný zakončovateľ by mal do tímu Bules prestúpiť za odstupné vo výške 28 miliónov eur.  Ak sa tento prestup definitívne zrealizuje Valencia stratí v priebehu posledného roku už tretieho hviezdneho hráča. Pred necelým rokom totiž mužstvo opustili David Villa (Barcelona) a David Silva (Manchester City).