Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.5.)

piatok, 25. máj 2018 09:07 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Fekir príde po finále

Denník Daily Mirror píše, že Liverpool sa dohodol s Olympiqueom Lyon na prestupe ospevovaného Nabila Fekira. Fekira vraj prestúpi na Anfield Road po finále Ligy majstrov a jeho prestup bude Červených stáť 60 miliónov libier.

Dúbravka čaká

Martin Dúbravka je naklonený zotrvaniu v anglickom Newcastli United a prehlásil, že celé rozhodnutie je na španielskom trénerovi Rafaelovi Benitezovi. Dúbravkovi totiž skončilo polročné hosťovanie zo Sparty Praha.

Lampard by Chelsea neodmietol

Podľa správ plátku Daily Mirror by sa vraj legendárny Frank Lampard nebránil možnosti trénovať londýnsku Chelsea. Prehlásil to sám Lampard v rozhovore pre britské médiá. „Lamps“ je aktuálne spájaný s anglickým celkom Derby County.

United idú po Douglasovi

Manchester United začal prestupový boj o brazílskeho reprezentanta Douglasa Costu. The Sun tvrdí, že Červení Diabli sú ochotní do Juventusu Turín poslať 79 miliónov libier. Transfer by mohol byť uzavretý ešte pred štartom MS 2018 v Rusku.

Real nepredá Asensia

Agent španielskeho útočníka Marca Asensia prehlásil, že Real Madrid mohol jeho klienta nedávno predať, ale vedenie Bieleho Baletu odmietlo ponuku vo výške 150 miliónov eur. Asensio je pasovaný za jedného z najlepších mladých hráčov súčasnosti.

Vidal sa chce vrátiť

Calciomercato informuje, že čilský reprezentant Arturo Vidal by sa veľmi rád vrátil do Juventusu Turín, kde patril medzi najlepších hráčov mužstva. Vidal vraj už nie je šťastný v kádri nemeckého giganta Bayernu Mníchov.