Main Content

Škrtel do Glasgowu neprestúpi. V hre sú však iné možnosti

štvrtok, 24. máj 2018 12:10 | Autor: Martin Gregor

Martin Škrtel
Martin Škrtel | zdroj: TASR

Hoci sa v posledných dňoch písalo o prestupe Martina Škrtela do Glasgowu Rangers takmer ako o hotovej veci, napokon je všetko inak. Ak prestúpi slovenský kapitán niekam inam, určite to nebude na Britské ostrovy.

Viac k veci povedal v rozhovore pre TV Markíza Škrtelov agent Karol Csontó. ,,Glasgow Rangers má o Martina záujem. Hovoril som so Stevenom Gerrardom o tejto možnosti. Pri každom transfere je prvoradé, či hráča pustí klub, potom nasledujú finančné záujmy. V tomto momente to neprichádza do úvahy, prezradil.

Csontó však priznal, že medzi Škrtelom a Stevenom Gerrardom, ktorý je novým trénerom Glasgowu, prebehla určitá komunikácia. „Hovoril s ním aj Maťo osobne a povedal mu, že by preňho bola česť hrať pod ním nejaké tri roky, ale komplexne sú finančné možnosti tak ďaleko od seba, že je veľmi náročné nájsť kompromis,” vysvetlil.

Ak by mal kapitán slovenskej reprezentácie prestúpiť počas leta z Fenerbahce Instanbul niekam inam, bolo by to pravdepodobne mimo Európu. Podľa Csonta sú zaujímavými možnosťami Čína alebo americká MLS. Samozrejme za predpokladu, že by bola ponuka pre Škrtela zaujímavá. S Čínou sa spája aj Marek Hamšík.