Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.5.)

streda, 23. máj 2018 10:47 | Autor: Jakub Vaverka

Antonio Conte
Antonio Conte | zdroj: TASR

 

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Arsenal ide po Serim

Prvou letnou posilou londýnskeho Arsenalu by mohol byť chválený stredopoliar Jean Michael Seri. Daily Mail píše, že Kanonieri sú momentálne najväčším favoritom na získanie opory francúzskeho OSG Nice. Seriho chcela dlhodobo Barcelona, naposledy sa oňho zaujímala Chelsea.

Morata do AC Miláno?

Alvaro Morata by podľa Daily Mirror mohol ukončiť svoje neúspešné pôsobenie v londýnskej Chelsea a zamieriť do Serie A, kde už v minulosti pôsobil v drese Juventusu Turín. O Španielove služby prejavilo záujem AC Miláno.

Fekir nebude lacný

Daily Star informuje, že Liverpool FC je naďalej favoritom na získanie ospevovaného Nabila Fekira z Olympiqueu Lyon. Prezident OL Aulas ale prehlásil, že odchod Fekira rozhodne nebude lacnou záležitosťou.

Chelsea vyhodí Conteho

Chelsea je pripravená vyhodiť talianskeho trénera Antonia Conteho a to aj napriek tomu, že bude musieť tomuto kormidelníkovi zaplatiť odstupné vo výške deväť miliónov libier. Informácie priniesol renomovaný denník The Times.

Mourinho chce dôveru

The Sun hlása, že portugalský tréner José Mourinho vyžaduje dôveru svojich hráčov v jeho schopnosti, inak vraj podľa jeho slov nemá práca zmysel. Kontroverzný kouč mal dokonca Manchestru United pohroziť odchodom inam.

Baines možno do USA

Anglický obranca Leighton Baines by sa po rokoch mohol rozlúčiť s anglickou Premier Leagou a liverpoolskym Evertonom a odísť do zahraničia. Bulvárny denník The Sun píše, že tento Brit má namierené do americkej Major League Soccer.