Main Content

Škrtelov stav sa zlepšuje, návrat v predpokladanom termíne

štvrtok, 8. apríl 2010 11:56 | Autor: TASR

Rekonvalescencia slovenského futbalového obrancu anglického veľkoklubu FC Liverpool Martina Škrtela zatiaľ prebieha podľa plánu.

Pôvodné odhady hovorili o nútenej osemtýždňovej prestávke a najnovšie správy potvrdzujú ich správnosť. Ako informuje oficiálna internetová stránka 25-ročného urasteného stopéra, v stredu absolvoval Martin Škrtel ďalšie vyšetrenia u lekára a ich výsledky sú pozitívne.

"Bol som na kontrolnom röntgene a vďaka Bohu dopadol dobre. Doktor vyjadril spokojnosť. Hojenie nohy prebieha dobre a od piatka ju už budem môcť viac zaťažiť a začať posilňovať lýtkový sval. Práve ten najviac ochabol. Prvé odhady hovorili o tom, že by som sa mohol vrátiť do plného tréningu po ôsmich týždňoch a lekár teraz potvrdil, že je to reálne. Som veľmi spokojný a odhodlaný pracovať na tom, aby som sa do formy dostal v čo najkratšom termíne," vyhlásil rodák z Handlovej, ktorý by mal byť jednou z hlavných opôr Slovenska na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Juhoafrickej republike (11. 6. - 11. 7.). Do ich začiatku momentálne zostáva 63 dní.