Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.5.)

nedeľa, 20. máj 2018 11:51 | Autor: Jakub Vaverka

Jack Wilshere
Jack Wilshere | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Vardy do Španielska?

Sunday Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej sa začalo Atlético Madrid zaujímať o anglického útočníka Jamieho Vardyho. Vardy je stále hráčom Leicestru City, ale neskrýva, že by sa prestupu inam nebránil.

Vršaljko možno do Anglicka

Sunday Mirror hlása, že skúsený Sime Vršaljko by sa mohol v letnom prestupovom období sťahovať do anglickej Premier League. Veľký interes o služby tohto obrancu Atlética Madrid má hlavne Manchester United.

Spurs si udržia trénera

Mauricio Pochettino by mal predĺžiť kontrakt s Tottenhamom Hotspur. Argentínsky kormidelník podľa Daily Mail absolvoval rozhovory s majiteľom Kohútov Danielom Levy a údajne ich ďalšia spolupráca momentálne vyzerá pozitívne.

Everton nechce prísť o Rooneyho

Vedenie Evertonu bojuje o to, aby anglický útočník Wayne Rooney v lete neodišiel do americkej Major League Soccer. Podľa Sunday Mirror sa Rooneyho snaží získať DC United, ale jeho transfer do zámoria sa za hotovú vec ešte označovať nedá.

Wilshere na lane PSG

Francúzsky denník L´Equipe informoval, že anglický stredopoliar Jack Wilshere by mohol v letnom prestupovom období odísť do Francúzska. O hráča Arsenalu mal prejaviť záujem majster Ligue 1 Paríž Saint-Germain.

Fekir odíde do Liverpoolu

Sunday Mirror zverejnil správu, podľa ktorej je prestup ospevovaného Nabila Fekira z francúzskeho Olympiqueu Lyon do Liverpoolu hotový na 99 percent. The Reds svoj interes o Fekira nemedializovali, ale celú vec vyriešili v zákulisí.