Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.5.)

streda, 16. máj 2018 08:48 | Autor: Jakub Vaverka

Marc-André Ter Stegen
Marc-André Ter Stegen | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je pred začatím letného prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ter Stegen do Manchestru United?

Bulvárny denník Don Balón prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Manchester United pripravuje na to, že v letnom prestupovom období príde o španielskeho brankára Davida De Geu. Na jeho miesto by vraj mohol prísť Marc – André Ter Stegen z FC Barcelona.

Seri na lane Chelsea

Jean – Michael Seri je na lane londýnskej Chelsea, informuje anglický denník Mirror. Modrí hľadajú posily do stredovej formácie, pričom stredopoliar francúzskeho OSG Nice sa javí byť pre The Blues ako vhodný adept na zlepšenie zálohy.

Pochettino odmietne Chelsea

Londýnska Chelsea sa vraj začala zaujímať o argentínskeho trénera londýnskeho Tottenhamu Mauricia Pochettina. Daily Star ale píše, že Pochettino nemá ani v najmenšom úmysle opustiť Kohútov a zamieriť k ich mestskému rivalovi.

Hazard chce posily

Belgický záložník Eden Hazard je ochotný ostať  v londýnskej Chelsea aj ďalšie obdobie a podpísať s klubom nový kontrakt, ale od klubového vedenia požaduje, aby priviedlo v letnom transferovom okne kvalitné posily.

City nebudú míňať

Tréner Manchestru City Pep Guardiola deklaroval, že úradujúci anglický majster nebude v letnom transferovom okne míňať veľké peniaze na nové posily. Sky Blues sa vraj ani zďaleka nechystajú kupovať toľko hráčov, ako tomu bolo minulý rok.

Maguire sa rozhodne po MS

Ospevovaný obranca anglického Leicestru City Harry Maguire sa rozhodne o svojej budúcnosti po konci majstrovstiev sveta 2018. Maguire má za sebou skvelý ročník, pričom interes o jeho služby prejavilo niekoľko veľkoklubov.