Main Content

Neymar sa vyjadril k prestupovým špekuláciam

pondelok, 14. máj 2018 11:26 | Autor: Timotej Gašper

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Brazílska superhviezda je už po roku v Paríži spájaná s odchodom, pričom najčastejšie sa spomína Real Madrid. Včera sa na túto tému konečne vyjadril aj samotný Neymar.

26-ročný ofenzívny klenot brazílskeho futbalu sa po minuloročnom 222-miliónovom prestupe z Barcelony do Parížu St.Germain stal bezkonkurenčne najdrahším hráčom v histórií. Vo Francúzsku nadviazal na raketovú formu z minulosti, čo potvrdzuje 28 gólov a 19 asistencií v 30 zápasoch. Posledné mesiace síce strávil mimo ihriska kvôli zraneniu, no aj napriek tomu si včera večer odniesol cenu za najlepšieho hráča roku francúzskej Ligue 1.

Autor sezónnych 19 gólov a 15 asistencií sa v rozhovore nevyhol otázkam o možnom odchode, na ktoré odpovedal: "O prestupe sa rozprávam vždy keď sa blíži prestupové okno. Teraz sa nechcem baviť o ničom. Každý vie, prečo som prišiel do Paríža a aké s ním mám ciele. Aktuálne sa však sústredím len na Majstrovstvá sveta a nechcem komentovať prestupy. Celý môj život som strávil debatami o prestupoch, je to dosť otravné," vyjadril sa Neymar pre Sky Sports.

Ak sa náhodou brazílska hviezda odhodlá k odchodu z Parku Princov, je jasné, že opäť budú padať svetové rekordy.