Main Content

Robert Lewandowski a prestup do Realu Madrid: Je rozhodnuté!

pondelok, 14. máj 2018 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski | zdroj: TASR

Lewandowski patrí medzi najlepších futbalistov na svete a už dlhší čas sa v súvislosti s jeho osobou píše o možnom odchode z Bayernu Mníchov. Favoritom na jeho získanie bol hlavne Real Madrid. Momentálne je jasné, či Poliak do Španielska v lete odíde.

29-ročný zakončovateľ je už niekoľko mesiacov spájaný s prestupom do Realu Madrid. Typologicky by sa Lewy do kádra víťaza Ligy majstrov istotne hodil, vedenie bavorského giganta a čerstvého nemeckého majstra ho ale predávať v úmysle nemá.

„Rokovania medzi Realom Madrid a Robertom Lewandowskim sa dostali na mŕtvy bod. Dôvodom sú vysoké finančné požiadavky Bayernu Mníchov,“ informujú nemecké médiá. „Bayern mal za Lewandowskeho požadovať sto miliónov eur, čo sa Realu nepáčilo,“ napísal bulvárny denník The Sun.

„Rokovania medzi oboma stranami dospeli ku koncu. Samotný Lewandowski aj prezident Realu Madrid Florentino Perez boli dohode naklonení. Celý transfer aktuálne vyzerá veľmi nepravdepodobne,“ informovala anglická televízia Sky Sports,

K celej veci sa vyjadril aj jeden z najväčších šéfov Bayernu Mníchov, Karl-Heinz Rummenigge, ktorého citoval denník Kicker. „Nikto sa nemusí strachovať o vzťah Roberta Lewandowskeho a Bayernu. Všetko je v najlepšom poriadku. Vieme, čo v Robertovi máme. Som rád, že je v našom tíme.“