Main Content

Crystal Palace o dostupnosti Wilfrieda Zahu: Cena bude poriadne vysoká

piatok, 11. máj 2018 08:58 | Autor: Timotej Gašper

Wilfried Zaha
Wilfried Zaha | zdroj: TASR

Britské médiá na čele s TheSun.uk nedávno informovali, že záujemcovia o služby hviezdneho Wilfrieda Zahu si budú musieť pripraviť veľký balík peňazí.

Wilfried Zaha strávil doterajšiu kariéru v Manchestri United a Crystal Palace, kde aktuálne znova pôsobí od roku 2015. Mládežnícky reprezentant Anglicka odohral za Albion aj dve stretnutia na seniorskej úrovni, no od januára 2017 reprezentuje Pobrežie Slonoviny.

Autor tohto-sezónnych 8 gólov a 5 asistencií je ofenzívnym ťahúňom londýnskeho klubu, ktorý pod vedením trénera Hodgsona pravdepodobne ukončí túto sezónu Premier League na 11.mieste.

25-ročný Zaha je v Premier League už pomerne skúseným hráčom a veľký záujem oň prejavili Tottenham, Liverpool, Manchester City a Chelsea Londýn. Tí si však budú musieť pripraviť poriadne veľkú čiastku na jeho kúpu, keďže Crystal Palace sa nehodlá svojej hviezdy vzdať len tak. 

Aspoň to sa domnieva Simon Jordan, bývalý šéf klubu, ktorý si myslí, že Crystal Palace ho bude ponúkať vzhľadom na súčasné vysoké prestupové ceny za cenu v rozmedzí 50 až 70 miliónov libier.