Main Content

Čo Arsenal potrebuje, aby hral o titul? Arsene Wenger to vie!

štvrtok, 10. máj 2018 09:24 | Autor: Jakub Vaverka

Futbalisti Arsenalu
Futbalisti Arsenalu | zdroj: TASR

Arsene Wenger po vyše dvadsiatich rokoch končí na lavičke Arsenalu a má pre klub svojho srdca odkaz. Francúz vie, čo Kanonieri potrebujú, aby sa opäť zaradili medzi úzku anglickú špičku.

Arsene Wenger po dvoch dekádach končí na lavičke Arsenalu. Kanonieri z britskej metropoly budú mať po dlhých rokoch nového kormidelníka. Momentálne je nejasné, kto ním bude, ale anglické médiá každodenne zverejňujú ďalšie a ďalšie mená, ktoré majú Kanonieri sledovať.

Francúzsky kouč v rozhovore pre denník Daily Mail uviedol, čo podľa neho Arsenal potrebuje, aby mohol reálne bojovať o titul v Premier League. „Nemyslím si, že tím toho potrebuje veľa, pretože tu máme skvelý základ. Je tu dobrá morálka a veľký potenciál.“

„Aby Arsenal bojoval o majstrovský titul potrebuje dvoch alebo troch nových hráčov,“ myslí si jeden z najskúsenejších trénerov súčasného futbalu. Wenger dlho nemíňal na futbalovom trhu veľké peniaze, čo sa však v minulých rokoch zmenilo a prišli hráči ako napríklad Ozil, Mustafi či Aubameyang.

V súvislosti s budúcnosťou samotného Arsenea Wengera, momentálne je priskoro určiť, kam kroky „Profesora“ povedú. „Mám ponuky. Viac, ako som očakával. Čo je isté je, že chcem byť aktívny. Môj mozog potrebuje, aby som pracoval. Budem pracovať.“