Main Content

Astronomické čísla v hre: Toto je čiastka, za ktorú môže odísť Neymar z PSG!

streda, 9. máj 2018 12:39 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Budúcnosť brazílskeho útočníka Neymara v Paríži Saint-Germain je stále nejasná. Jeden z najlepších hráčov súčanosti by vraj mohol v lete zmeniť dres. Dokonca je zverejnená čiastka, za ktorú by sa to mohlo stať. 

Stále sa špekuluje o tom, že Neymar nie je v hlavnom meste Francúzska spokojný a oči mu nezalepili ani získané tituly s PSG. Vykúpením pre najdrahšieho hráča v histórii by údajne mohol byť kráľovský veľkoklub Real Madrid.

„Real Madrid začal prestupový boj o bývalú hviezdu FC Barcelona Neymara. Predstavitelia Los Blancos mali zraneného útočníka navštíviť doma v Brazílii. Témou číslo jeden bol jeho letný prestup do Madridu,“ informoval španielsky plátok AS.

„K tajnej schôdzke malo dôjsť v marci v luxusnej hráčovej vile v Rio de Janeiro. Súčasťou rozhovorov bol aj Neymarov brat a talentovaný Vinicius junior, ktorý čoskoro odíde do Európy, kde sa pridá k Realu,“ prezrádzajú novinári z Pyrenejského polostrova.

Dokonca má byť známa aj čiastka, za ktorú Neymar môže Paríž opustiť. PSG ho kúpilo z Barcelony za 222 miliónov eur. „Parížania majú jasno, Brazílčan môže odísť, ale záujemcovia o jeho služby musia vyrukovať s 260 miliónmi eur. Prinajmenšom,“ zakončujú žurnalisti z madridsky ladeného média.